Kehitys- ja kisaryhmät


- TANSSIJAT KAUDELLE 2017-2018 ON VALITTU. SEURAAVA VALINTATILAISUUS SYKSYLLÄ 2018, TERVETULOA!
 
Kisaryhmät


Funky Hallin kisa- ja kehitysryhmiin voi hakea kuka tahansa motivoitunut ja harjoituksiin sekä tavoitteisiin sitoutunut tanssija. Ryhmäkohtaiset ikärajat ja tanssitaustasuositukset löydät alta. Valintatilaisuuksissa tehdään lämmittely, tekniikkaosio sekä mahdollisesti tanssisarja valintakokeesta riippuen. Valintakokeet ovat rentoja tilaisuuksia, joissa ei tanssita sooloja vaan pidämme mukavan tanssitunnin koko porukalla. Ryhmien valmentajat valitsevat ryhmiinsä sopivat tanssijat ja valinnoista ilmoitetaan viimeistään seuraavana päivänä. Rohkeasti mukaan!

Jos tulet valituksi: Sinulle ilmoitetaan valinnasta vuorokauden kuluessa. Varmistaaksesi paikkasi ryhmässä, osta verkkokaupasta kisaryhmäpaketti (1x, 2 x tai 3x), lue ja allekirjoita sähköpostiisi lähetetty kisaryhmäsopimus ja tuo se mukanasi seuraaviin treeneihin. Tämän myötä sitoudut kisaryhmien ehtoihin ja harjoituksiin kaudelle 2017-2018. Ja sitten kaikki kaudesta irti! ;)

 

 

Funky Hallin kauden 2017-2018 kisa- ja kehitysryhmien valintatilaisuudet pidetään seuraavasti:

TEOS Tulitanssit2017: Valintatilaisuus ilmoitetaan myöhemmin
Tavoitteet: Lajeja yhdistelevä tanssiteos kevään 2018 TULI-tanssitapahtumaan. (Kyseinen teos ei osallistu katselmukseen vaan on itsenäinen n.15-40min tanssiteos.) Antoisa ja kasvattava tanssivuosi.
Hakijalta odotetaan: Motivaatiota ja mielenkiintoa taiteelliseen työskentelyyn, aktiivista tanssiharrastusta, heittäytymiskykyä ja rohkeutta kehittää itseään sekä tanssijana,että taiteilijana. Ryhmätyökykyä ja positiivista, kokeilevaa asennetta.

Lasten kisa- ja kehitysryhmä: Valintatilaisuus 29.8.2017 klo 16.30-17. 30
Tavoitteet: Katselmusesitys kevään 2018 TULI-tansseille. Valitun ryhmän mukaan mahdollisesti osallistuminen myös muihin tanssitapahtumiin. Motivoiva ja harrastusta syventävä tanssivuosi.
Hakijalta odotetaan: Motivaatiota ja sitoutumista tavoitteelliseen tanssiharrastukseen. Vähintään vuoden tanssitaustaa. Alle 11- vuoden ikää (Viimeistään 2007 syntyneet).

Katutanssimuodostelma StreetSM: Valintatilaisuus 2.9.2017
Tavoitteet: Kisakoreografia Street SM 2018-kisoihin ja huippuhauska treenivuosi!
Hakijalta odotetaan: Aktiivista katutanssiharrastusta, motivaatiota ja sitoutumista tavoitteelliseen harrastamiseen. Vähintään 12-vuoden ikää (EI YLÄIKÄRAJAA) sekä vähintään kahden vuoden katutanssitaustaa.

Junnujen hip hop-kisaryhmä: Valintatilaisuus 1.9.2017 klo 16.15-17.15
Tavoitteet: Kisakoreografia ryhmän kanssa valittuihin kisoihin ja huippuhauska treenivuosi!
Hakijalta odotetaan: Aktiivista katutanssiharrastusta, motivaatiota ja sitoutumista tavoitteelliseen harrastamiseen. Alle 15-vuoden ikää (viimeistään 2003 syntyneet) sekä vähintään kahden vuoden katutanssitaustaa.

Junnujen showtanssin EK-ryhmä: Valintatilaisuus 2.9.2017
Tavoitteet: Katselmusesitys kevään 2018 TULI-tansseille. Valitun ryhmän mukaan mahdollisesti osallistuminen muihin tanssitapahtumiin. Henkilökohtainen lajikohtainen kehittyminen ja oman tanssi-identiteetin kasvattaminen ja vahvistaminen. Antoisa treenivuosi.
Hakijalta odotetaan: Alle 15-vuoden ikä. Motivaatiota ja sitoutumista showtanssiharrastukseen, positiivista ja rohkeaa asennetta.

Showtanssin EK-ryhmä: Valintatilaisuus 2.9.2017
Tavoitteet: Katselmusesitys kevään 2018 TULI-tansseille. Valitun ryhmän mukaan mahdollisesti osallistuminen muihin tanssitapahtumiin. Henkilökohtainen lajikohtainen kehittyminen ja oman tanssi-identiteetin kasvattaminen ja vahvistaminen. Antoisa treenivuosi, jonka rakenteeseen ja tavoitteisiin voi itse vaikuttaa.
Hakijalta odotetaan: Motivaatiota ja sitoutumista showtanssiharrastukseen ja omaan ryhmään. Positiivista ja rohkeaa asennetta. Mielenkiintoa kehittää itseään tanssijana ja esiintyjänä. Vähintään 15-vuoden ikä, EI YLÄIKÄRAJAA.


Aikuisten (+14-v) hip hop kisaryhmä: Valintatilaisuus 2.9.2017
Tavoitteet: Kisakoreografian rakentaminen ja huippuhauska treenivuosi!
Hakijalta odotetaan: Aktiivista katutanssiharrastusta, motivaatiota ja sitoutumista tavoitteelliseen harrastamiseen. Vähintään 14-vuoden ikää (EI YLÄIKÄRAJAA) sekä vähintään kahden vuoden katutanssitaustaa.

Katutanssin SM-kisaryhmä: Mahdollinen lisähakutilaisuus ilmoitetaan myöhemmin
Tavoitteet: Kisakoreografia Street SM 2018-kisoihin ja huippuhauska treenivuosi!
Hakijalta odotetaan: Aktiivista katutanssiharrastusta, motivaatiota ja sitoutumista tavoitteelliseen harrastamiseen. Vähintään 12-vuoden ikää (EI YLÄIKÄRAJAA) sekä vähintään kahden vuoden katutanssitaustaa.

Ilmoittautumiset valintatilaisuuksiin 25.8 mennessä heini.ekoluoma@funkyhallsodap.com
Valintatilaisuuden maksu 2€ maksetaan käteisellä paikan päällä. Jos tulet valituksi ryhmään, sinulle ilmoitetaan siitä vuorokauden sisään.