UKK

Milloin voin aloittaa tanssiharrastuksen?

Voit aloittaa tanssiharrastuksen milloin vain! Meillä on alkeisryhmiä naperosta senioreihin, katso lukkarista sinua kiinnostava ryhmä ja hyppää mukaan tunneille. Tanssi ei katso ikää!

Mikä taso minun pitäisi valita?

Jos et ole aiemmin harrastanut tanssia, käy ensin tutustumassa alkeet 1-ryhmiin. Opettajat ohjaavat sinut toiseen tasoryhmään, jos yhdessä koette, että tarvitset enemmän haastetta. Kun siirryt seuraavalle taitotasolle, muistathan, että oletuksena on, että edellisen tason tanssitekniset asiat ovat sinulla jo hallussa. Näin varmistamme turvallisen treenin ja omalle taitotasolle sopivan tanssitunnin kaikille. 

Alkeet 1-ryhmä on täysin alusta alkava ryhmä, jossa et tarvitse aiempaa tanssitaustaa.
Alkeet 2-ryhmään voit tulla, jos...
     ...sinulla on jo kokemusta jostain toisesta tanssilajista.
     ...sinulla on muuta liikuntataustaa, esim. voimistelusta, luistelusta, jne.
     ...olet aloittelija, mutta haluat haastaa itseäsi heti haastavamman lajin parissa.
Avoin- ryhmään voi tulla kuka vain. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, koska tunneilla mennään oman taidon ja fiiliksen mukaan eteenpäin. 
Yksi taso - ryhmään voit tulla, jos...
     ...sinulla on jo kahden vuoden tanssitausta jostain tanssilajista.
     ...sinulla ei ole vielä kertynyt kahden vuoden tanssitaustaa, mutta olet motivoitunut ja haluat haastaa itseäsi uuden lajin parissa.
Jatko 1 - ryhmään voit tulla, jos sinulla on jo kahden vuoden kokemus ko. lajista.
Jatko 2 -ryhmään voit tulla, jos sinulla on jo viiden vuoden kokemus ko. lajista.


 

Voinko käydä tutustumassa tunneille ennen verkkokaupassa ilmoittautumista?

Voit käydä tutustumassa tunneille avoimien ovien viikoilla. (Kevään 2017 Avoimet ovet 16-22.1.2017)
Avoimien ovien viikolla voit käydä niin monella tunnilla kuin haluat, eikä sinun tarvitse sitoutua vielä mihinkään. 
Verkkokaupassa ilmoittautuminen on sitova ja se tulee tehdä avoimien ovien viikon aikana, viimeistään sunnuntaina 22.1.2017.
Ryhmät perustetaan näiden ilmoittautumisten perusteella, joten ennakkoon ilmoittautuminen on tärkeää. Jos ryhmään on tullut alle 7 (alkeissä 5) ilmoittautumista, se joudutaan perumaan ja poistetaan kauden lukkarista.

 

Apua! Avoimien ovien viikko meni jo enkä ehtinyt käydä tutustumassa toimintaanne, mitä nyt?

Voit vielä tulla tutustumaan toimintaamme maksamalla kertaluontoisen tuntimaksun. Jos haluat jatkaa ryhmässä, ilmoittaudut kokeilutunnin jälkeen verkkokaupassa ja kertamaksu hyvitetään tästä kausimaksusta.
Tarkista kuitenkin ensin Funky Hallin henkilökunnalta, että ryhmä johon haluat tulla tutustumaan, on noussut tällä kaudella pystyyn.
Tutustumistuntien hinnat:
5€ / 45min
8€ / 60min
10€ / 75min 

Miten jäsenmaksujen ja tanssituntien hinta määrittyy?

Yhdistyksen toiminta rahoitetaan lähestulkoon kokonaan jäsen- ja valmennusmaksuilla. Näillä maksuilla katetaan mm. opettajien palkat ja kulukorvaukset, tilojen vuokrat, musiikintoistoluvat, kalusteet ja äänentoistovälineet, näytöstilojen vuokrat, jne.
Funky Hall on yhdistys, joka tarjoaa laadukasta tanssinopetusta ja muuta tanssitoimintaa omissa tiloissa Seminaarilla.
Haluamme tarjota tanssiharrastusmahdollisuuden useissa eri lajeissa, minkä takia osa opettajistamme, jotka ovat oman lajinsa erityisosaajia, kulkevat Raahessa eri paikkakunnilta. Tanssisalimme ovat turvalliset tanssijoille ja vastaanottotilat mukavat vanhemmille, jotka monesti oleskelevat salillamme tanssituntien ajan.  Pyrimme järjestämään myös muuta tanssitoimintaa mm. näytösten muodossa, jotka järjestetään jokaisen syys- ja kevätkauden päätteeksi Raahesalissa. Raahesali tarjoaa upeat puitteet sekä esiintyjille, että katsojille. Tuemme myös ansioituneita tanssijoita stipendein sekä avustamme edistyneitä tanssijoita kisamatkakuluissa. Haluamme kehittää toimintaamme ja Raahen tanssikulttuuria jatkuvasti eteenpäin erilaisten tapahtumien muodossa. Jos sinulla on vinkkejä tai palautetta toiminnan kehittämiseksi, ota yhteyttä info@funkyhallsodap.com

En itse harrasta tanssia, mutta olisin kiinnostunut toiminnastanne, miten pääsisin mukaan?

Funky Hallin jäsenenä pääset vaikuttamaan yhdistystä koskeviin asioihin. Talkoolaisena pääset mukaan tapahtumajärjestelyihin.
Jos haluat olla vieläkin enemmän mukana toiminnassa, voit hakea hallituksen jäseneksi. Jos tanssiyhdistystoiminta kiinnostaa sinua, ota yhteyttä Heini-Mariaan.