Marja

Marja on harrastanut eri tanssilajeja jo vuosia, painottuen katutanssimaailmaan ja erityisesti hiphop- ja house-lajeihin. Hän kiertää aktiivisesti treenaamassa ja tapahtumissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Marja toimii katutanssikulttuurin edistäjänä oululaisessa KEKSI Kollektiivissa sekä valtakunnallisessa SADE ry:ssä. Esiintymiskokemusta Marjalla on runsaasti erilaisista produktioista eri puolella Suomea.

Marja on osallistunut Street ja Performing Arts SM-kisoihin, sekä battleihin Suomessa ja ulkomailla, viimeisimpänä saavutuksena SM-hopea Street showcase-sarjassa. Kuitenkin kisaamista enemmän Marja nauttii jamikulttuurista ja tanssimisesta yhdessä yhteisön kanssa, mikä näkyy vahvasti Marjan ideologiassa kulttuurin edistämisessä ja opetuksessa.

Marja on opettanut Pudasjärvellä, Oulussa, Kajaanissa ja Raahessa. Opettamisessa hän haluaa oppilaiden kehittävän omaa tyyliään ja odottaa oppilailta aktiivista osallistumista oman tanssijuutensa kehittämiseen. Kuitenkin treeneissä pitää olla hauskaa ja hyvä ja kannustava fiilis sekä itseään että treenikavereita kohtaan.