Ilmoittautuminen kevään 2022 tunneille on käynnissä!

PÄIVITYS 10.1.2022
AVI on kumonnut kaikki harrastustoimintaa koskevat rajoitukset ja tunnit starttaavat lähitunteina 17.1.2022 lähtien. Päätös koskee sekä lasten että aikuisten harrastustoimintaa.


EHDOT:

1. Tunnille voi osallistua vain, jos on ilmoittautunut nettikaupassa. Koronaviruksen vuoksi on tärkeää että tiedämme tarkasti ketä tiloissamme on. Niinpä kaudella 2022 ei tanssita avoimia ovia eikä tunneille voi tulla tutustumaan kertamaksulla.

2. Voit peruuttaa ilmoittautumisen 23.1.2022 saakka / viikko ilmoittautumisen jälkeen. Näissä tapauksissa valmennusmaksu palautetaan vähentäen pidetyn tunnin kertakäyntihinta (8€/30min, 10€/45min, 12€/60min) riippumatta siitä onko ilmoittautunut tanssija osallistunut tunnille. Kertamaksuilla katetaan opettajan palkka pidetyistä tunneista.

3. 24.1.2022 jälkeen / viikko ilmoittautumisen jälkeen tehdyistä peruutuksista ei enää palauteta maksua. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamattomista paikoista peritään valmennusmaksu kokonaisuudessaan. Poikkeuksia ei tehdä.

4. Jokaisella tanssijalla on oikeus käydä korvaamassa menetetyt tunnit muilla saman tasoisilla tunneilla. Korvaamisesta ilmoitetaan opettajalle tunnin alussa.

HUOM. Mikäli koronaviruksen tartuntatilanne johtaa kokoontumisrajoituksiin vielä keväällä 2022, toteutamme tunnit etätunteina livestreamin muodossa. Tanssisaleja saa tässä tapauksessa käyttää treeniin sopimuksen mukaisesti. Huomaathan ilmoittautuessasi, että rahoja ei palauteta koska tunteja ei peruta vaan ne toteutetaan tarpeen vaatiessa eri muodossa.

Lue ensin verkkokaupan ohjeet ja ilmoittautumisehdot huolellisesti.


Lukkarin ja kurssi-infot löydät täältä ja hinnaston täältä.

Tervetuloa mukaan!