Ilmoittautuminen


KEVÄT 2021

Ilmoittautumiset jatkuvat näiden toteutuvien ryhmien osalta. Voit osallistua tunneille myös etänä zoomin kautta. Jos osallistut etätunneille, muistathan ilmoittaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä.
Muuttuneet ilmoittautumisehdot löytyy alta.


EHDOT:

1. Tunnille voi osallistua vain, jos on ilmoittautunut nettikaupassa. Koronaviruksen vuoksi on tärkeää että tiedämme tarkasti ketä tiloissamme on. Niinpä kaudella 2021 ei tanssita avoimia ovia eikä tunneille voi tulla tutustumaan kertamaksulla.

2. Voit peruuttaa ilmoittautumisen 5.2.2021 saakka / viikko ilmoittautumisen jälkeen. Näissä tapauksissa valmennusmaksu palautetaan vähentäen pidetyn tunnin kertakäyntihinta (8€/30min, 10€/45min, 12€/60min) riippumatta siitä onko ilmoittautunut tanssija osallistunut tunnille. Kertamaksuilla katetaan opettajan palkka pidetyistä tunneista.

3. Perjantain 5.2.2021 jälkeen / viikko ilmoittautumisen jälkeen tehdyistä peruutuksista ei enää palauteta maksua. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamattomista paikoista peritään valmennusmaksu kokonaisuudessaan. Poikkeuksia ei tehdä.

4. Jokaisella tanssijalla on oikeus käydä korvaamassa menetetyt tunnit muilla saman tasoisilla tunneilla. Korvaamisesta ilmoitetaan opettajalle tunnin alussa.

HUOM. Mikäli koronaviruksen tartuntatilanne johtaa kokoontumisrajoituksiin vielä syksyllä 2020, toteutamme tunnit etätunteina livestreamin muodossa. Tanssisaleja saa tässä tapauksessa käyttää treeniin sopimuksen mukaisesti. Huomaathan ilmoittautuessasi, että rahoja ei palauteta koska tunteja ei peruta vaan ne toteutetaan tarpeen vaatiessa eri muodossa.

Lue ensin verkkokaupan ohjeet ja ilmoittautumisehdot huolellisesti.


Lukkarin ja kurssi-infot löydät täältä ja hinnaston täältä.

Tervetuloa mukaan!