Ennakkoilmoittautuminen loppuu 1.9.2022.
Syksyn 2022 lukkari löytyy täältä.
Kausi alkaa Avoimilla Oville 29.8.-1.9.2022


EHDOT:

1. Ilmoittautuminen alkaa 8.8.2022. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Avoimet ovet tanssitaan ensimmäisellä viikolla (29.8.-1.9) Ilmoittautuminen loppuu 1.9.2022. Tämän jälkeen voi ilmoittautua vain toteutuviin ryhmiin. Ryhmät, joihin ei ole riittävästi ilmoittautumisia 1.9 mennessä, perutaan lukkarista. Kaikille ilmoittautuneille ilmoitetaan tunnin mahdollisesta peruuntumisesta henkilökohtaisesti.

Tanssikausi alkaa 29.8.2022.

2. Syksystä 2022 Avoimien ovien tunneille voi osallistua kuka tahansa ilman ennakkoilmoittautumista. Ensimmäisen viikon tunnit ovat ilmaisia kaikille, mutta paikan ryhmästä saa varattua vain ilmoittautumalla verkkokaupassa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Täysiin ryhmiin EI VOI tulla tutustumaan Avoimilla ovilla.

3.. Voit peruuttaa ilmoittautumisen 4.9.2022 saakka / viikko ilmoittautumisen jälkeen. Näissä tapauksissa valmennusmaksu palautetaan vähentäen pidetyn tunnin kertakäyntihinta (8€/30min, 10€/45min, 12€/60min) riippumatta siitä onko ilmoittautunut tanssija osallistunut tunnille. Kertamaksuilla katetaan opettajan palkka pidetyistä tunneista.

4. 4.9.2022 jälkeen / viikko ilmoittautumisen jälkeen tehdyistä peruutuksista ei enää palauteta maksua.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamattomista paikoista peritään valmennusmaksu kokonaisuudessaan.

5. Jokaisella tanssijalla on oikeus käydä korvaamassa menetetyt tunnit muilla saman tasoisilla tunneilla.
Korvaamisesta ilmoitetaan opettajalle tunnin alussa.

HUOM. Mikäli koronaviruksen tartuntatilanne johtaa kokoontumisrajoituksiin vielä syksyllä 2022, toteutamme tunnit etätunteina livestreamin muodossa. Tanssisaleja saa tässä tapauksessa käyttää treeniin sopimuksen mukaisesti. Huomaathan ilmoittautuessasi, että rahoja ei palauteta koska tunteja ei peruta vaan ne toteutetaan tarpeen vaatiessa eri muodossa.

Lue ensin verkkokaupan ohjeet ja ilmoittautumisehdot huolellisesti.


Lukkarin ja kurssi-infot löydät täältä ja hinnaston täältä.

Tervetuloa mukaan!