Muut palvelut:

Meiltä voit varata yksityistunteja esim. tyhy-päiville tai polttareihin.
Voit tilata meidät myös esiintymään tapahtumaasi. Tarjouspyynnöt esiintymisistä sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta.

TYHY-päivät / polttarit / muut yksityistunnit:

Tanssitunti on mahtava ohjelmanumero sekä työyhteisöjen tyky-päivään että polttariporukan huvitteluun.
Mikäs se mainiompi tapa viettää aikaa yhdessä kuin liikkumalla ja uutta oppimalla! Aiempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla ja osaavat opettajamme saavat kaikki rentoutumaan ja nauttimaan tanssitunnista (myös ne jotka väittävät omistavansa vain kaksi vasenta jalkaa). Varaa valmis paketti tai ehdota teemaa niin räätälöidään teille omannäköinen tunti. Ota yhteyttä info@funkyhallsodap.com

Hip hop-tunti:
Hip hop-tunti on sekoitus rentoa meininkiä, letkeää musaa sekä uusia steppejä ja grooveja kannustavan opettajan johdolla. Mitään kokemusta tanssista tai hip hopista ei tarvitse olla. Tunnille kannattaa ottaa mukaan sisäliikuntaan sopivat kengät kuten lenkkarit tai tennarit.
Hinta 60min tunti: 120€ / 10hlöä, +10€ / lisähenkilöt

Ladies Style:
Tällä tunnilla keskitytään kehon isolaatioiden treenaamiseen, erilaisiin askelikkoihin ja heittäydytään naiselliseen tanssissarjaan. Halutessaan tunnille voi napata myös korkkarit mukaan.
Hinta 60min tunti: 120€ / 10hlöä, +10€ / lisähenkilöt

Hunk Style:
Tunnilla otetaan vaikutteita mm. poikabändien ja Hunksien lavashowsta ja heittäydytään täysillä maskuliiniseen liikkeeseen. Äärettömän hyvä ohjelmanumero esim. polttareihin!

Helppo tanssitreeni:
Tanssitreeni-tunnilla tehdään sekä tanssiaskeleita että perinteisempiä lihaskuntoliikkeitä.
Liikkeet pidetään helppoina ja toistoja on paljon. Pikkuhiljaa liikkeistä muodostuu lyhyt sarja, jota toistetaan useita kertoja. Tällä tunnilla hiki virtaa ja jokainen pääsee varmasti nauttimaan liikkumisesta!
Hinta 60min tunti: 120€ / 10hlöä, +10€ / lisähenkilöt

Oma teematunti:
Kerro meille oma teematoiveesi ja räätälöidään sopiva tunti just teidän porukalle!
Hinta alkaen 130€ / 10hlöä, + 10€ / lisähenkilöt

Varaa TYHY-päivän / polttareiden tanssitunti: info@funkyhallsodap.com

Tarjouspyyntö esiintymisestä: