Tilojen vuokraaminen

Vuokrattavana kolme peilisalia; 1.sali 92m2, 2sali 135,5m2, 3.sali 62m2

Salien varaustilanteen (seuraavat 2vk) näet täältä:
VARAUSTILANNE

Varauskalenterin kautta varauksia voi tehdä vain Funky Hallin kisaryhmien vastuuhenkilöt.
Muut varaukset joko sähköpostilla: johanna.ekoluoma@funkyhall.onmicrosoft.com
tai whatsappilla 044-9745036.

Funkyn salien käyttöoikeudet ja hinnasto KEVÄT 2024:

Jäsenhinnat:
8€ / pieni sali
10€ / keskikokoinen sali
12€ / iso sali

EI-Jäsenten hinnat:
10€ / pieni sali
14€ / keskikokoinen sali
18€ / iso sali

- Funky Hallin jäsenet saavat käyttää vapaita saleja harjoituksiinsa ilmaiseksi aina kun paikalla on henkilökuntaa. Vapaat salit ovat kaikkien tanssijoiden yhteisessä käytössä.

- Kaikki Funky Hallia kisoissa ja katselmuksissa edustavat tanssijat / kokoonpanot saavat treenata salilla ilmaiseksi myös muina aikoina. Jokaisella ryhmällä tulee kuitenkin olla yksi yhteyshenkilö, jolla on ovien koodit ja joka huolehtii ovien, avainboxien ja ikkunoiden avaamisesta ja sulkemisesta. OVIKOODI LUOVUTETAAN VAIN YHTEYSHENKILÖLLE EIKÄ HÄN SAA LUOVUTTAA SITÄ ETEENPÄIN, EDES MUILLE TANSSIJOILLE. Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee vielä jatkossa, voidaan itsenäinen harjoittelu evätä kaikilta ryhmiltä.

- Tanssijat, jotka edustavat Funky Hallia, mutta eivät ole virallisissa kisakokoonpanoissa, tulee ottaa huomioon että seuran nimi / logo tulee esille kilpailunimessä / lämmittelyvaatteissa / jollain muulla tavalla.

- Ilmaiset salivuorot on tarkoitettu aina yhteiseen käyttöön. Jos haluatte varata salin pelkästään omaan käyttöön, voitte varata salin jäsenhinnoin.

Jäsenhinnat (vain omaan käyttöön varattaessa):
8€ / pieni sali
10€ / keskikokoinen sali
12€ / iso sali

EI-Jäsenten hinnat:
10€ / pieni sali
14€ / keskikokoinen sali
18€ / iso sali

Jäsenhintaan on oikeutettu jos kaikki kokoonpanon tanssijat ovat yhdistyksen jäseniä. Jäseneksi voi liittyä, vaikka ei osallistuisikaan viikkotuntitoimintaan.
Varaukset sähköpostitse info@funkyhallsodap.com tai WhatsAppilla 044-9745036.

Salit jätetään oman käytön jälkeen yhtä siistiin kuntoon. Tarvittaessa sali mopataan ja omat roskat tyhjennetään siivouskomeron jätesäkkiin.