Tuntikuvaukset

Lastentanssi

Funky Hallin lastentanssitunneilla tutustutaan erilaisiin tanssilajeihin leikkien, harjoitusten ja tanssisarjojen kautta. Harjoitukset kehittävät mm. musikaalisuutta, rytmitajua, koordinaatiokykyä, ilmaisua, ryhmä- ja parityöskentelytaitoja sekä lisää liikkuvuutta. Tarkoituksena on, että tanssinoppimisen ohella kaikilla on mukavaa! Tanssitunnin alkuosa koostuu alkurutiinista ja lämmittelystä. Keskiosassa siirrytään harjoituksiin, jotka kehittävät niin tanssiteknisiä kuin sosiaalisia taitoja ja joilla tuetaan lapsen luontaista luovuutta. Loppuosa tunnista käytetään tanssisarjan harjoitteluun ja loppurahoittumiseen. 

Tanssijan treeni

Tanssijan treeni-tunnilla harjoitellaan tanssijalle olennaisia taitoja; tekniikkaa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tunti jakautuu karkeasti kolmeen osaan; 1.Lämmittely ja lihaskunto, 2.Tanssitekniikka ja 3.Liikkuvuus. Tervetuloa hikoilemaan, kehittämään tekniikkaa ja parantamaan liikkuvuutta!

Lapsi - Vanhempi 

Hauskaa yhdessä tekemistä, leikkiä ja tanssia yhdessä vanhemman kanssa! Tunnille voi vanhemman sijasta tulla myös kummi tai isovanhempi. Tunti on tarkoitettu alle 4-vuotiaille taaperoille, jotka osaavat jo seisoa. Ryhmässä liikutaan ja tanssitaan monipuolisesti lasten ehdoilla lorujen, musiikin ja välineiden innoittamana.

Jooga / Kehonhuolto / Venyttely

Tunnilla pidetään omasta kehosta huolta harjoituksilla jotka kehittävät sekä fyysisiä taitoja että läsnäoloa omassa kehossa. Lihastasapainoa, liikkuvuutta ja henkistä hyvinvointia lisäävät kehonhuoltotunnit sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille, koska harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja arvostaen. Heini-Marian kehonhuoltotunnit perustuvat hathajoogaan, mutta tunneilla otetaan vaikutteita myös muista kehonhuoltomenetelmistä.

Hip hop 1, 2 ja 3

Funky Hallin hip hop-tunneilla treenataan lajille ominaisia taitoja, joita ovat mm. kehonosien isolaatiot, erilaiset stepit ja groovet sekä freestyle eli improvisoiden tanssiminen.  Funkyn osaavat opettajat johdattavat oppilaat hip hopin letkeän liikekielen pariin lajin historiaa unohtamatta.

Lasten hip hop-tunneilla lajia lähestytään ikäluokalle sopivalla tavalla erilaisten leikkien ja harjoitusten myötä.

Nykytanssi 1 ja 2

Funky Hallin nykytanssitunneilla keskitytään kehoystävälliseen liikkumistapaan eri liikelaatujen myötä, tehdään tanssisarjoja sekä lähestytään tanssia myös improvisaation keinoin. Tällä tunnilla luovuus pääsee liikkeelle.

Showtanssi 1, 2 ja 3

Monipuolisilla showtanssitunneilla opetellaan showtanssin tekniikkaa ja perusteita, kuten painonsiirtoa, piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja. Jokaisella tunnilla tehdään myös mukaansatempaavia tanssisarjoja, joissa kaikki pääsevät varmasti nauttimaan tanssimisesta!

Lasten showtanssitunneilla lajia lähestytään ikäluokalle sopivalla tavalla erilaisten leikkien ja harjoitusten kautta.

Latino show 1 ja 2

Latino show yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja -elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin.

Lasten latino show-tunneilla lajia lähestytään ikäluokalle sopivalla tavalla erilaisten leikkien ja harjoitusten kautta.

Reggaeton, yksi taso

Reggaeton-tunneilla pääsee käyttämään kehoa monipuolisesti, etenkin keskivartalo, lantio ja hartiaseutu saavat kunnolla liikettä! Reggaetonia tanssitaan musiikkiin, joka sekoittuu reggaesta, dancehallista, hip hopista ja latinalaisesta musiikista. Tyyliltään reggaeton on rohkeaa ja voimakasta.

Urban jazz

Jazztanssia katutanssivivahteilla! Urban jazz on rytmikäs tanssitunti, jolla erilaiset askelikot, hypyt, piruetit ja isolaatiot yhdistyvät tekniikka- ja tanssisarjoiksi. Urban jazz tunti on tarkoitettu aiemmin tanssia harrastaneille.

Choreo mix

Tunnilla keskitytään show- ja streetlajien koreografioiden treenaamiseen ja hiomiseen. Tunnilla rakennetuista koreografioista tehdään esityksiä sekä videolle että livetapahtumiin. Tunti on suunnattu jatko- ja edistyneet-tasojen tanssijoille.

Show-baletti

Show-baletti tunneilla (7-9-v ja 10-14-v) harjoitellaan baletin ja showtanssin perustekniikkaa sekä tanssitaan vaihtelevia tanssisarjoja. Tunnit sopivat sekä aloitteleville tanssijoille että jatkotason tanssijoille, jotka haluavat hioa tanssitekniikkaansa.

Caribbean show

Caribbean show-tunnilla tutustutaan autenttisiin karibialaisiin tansseihin, kuten salsa, bachata, kuubalainen cha cha ja rumba. Tunnilla tehdään lämmittely, tekniikkaharjoituksia sekä showelementeillä maustettua tanssisarjaa. Ennen kaikkea tunnilla nautintaan muhevasta liikkeestä ja elämänmakuisesta musiikista! Tunnille voi halutessaan laittaa kengät/tossut.

Lyrical hip hop 1 ja 2

Tällä hip hop-tunnilla rakennetaan tanssisarjoja, joissa korostuu biitin nyanssit ja lyriikat. Jokaisella tunnilla tehdään myös musikaalisuus- ja freestyle-harjoitteita. Tunti on suunnattu aiemmin hip hoppia harrastaneille.

Waacking & Voguing

Waacking on 70-luvulla syntynyt katutanssilaji, jolle ominaista ovat nopeat käsiliikkeet ja pyörähdykset, sekä naiselliset poseeraukset ja kävelyt.
Voguing on naisellinen tanssilaji, joka on saanut inspiraatiota malleista ja muotikuvista.

Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, tehdään tanssisarjoja ja freestylea, sekä hankitaan itseluottamusta omaan tanssiin ja ilmaisuun.

Kilpatanssi


Esittely tulossa

Street Styles

Esittely tulossa

Breaking

Esittely tulossa

Broadway, yksi taso

Tunneilla rakennetaan koreografioita broadway-musikaalien tunnettuihin musiikkeihin. Tunnit ovat energisiä ja pääset heittäytymään eri tyyleihin ja tunnelmiin. Tunnin tekniikka pohjautuu jazz- ja showtanssiin.


- Ei viikkotunteja kaudella 2022, seuraile tiiviskursseja! 

Paritanssi 1 ja 2

Paritanssi 1-ryhmä lähtee liikkeelle aivan alkeista, tunneilla tutustutaan perinteisiin lavatansseihin sekä useisiin juhlissa tanssittaviin paritansseihin. Paritanssi2-ryhmä on tarkoitettu aiemmin paritansseja harrastaneille. Tunneille et tarvitse paria.


- Ei viikkotunteja kaudella 2022, seuraile tiiviskursseja!

House

Housetunneilla opetellaan lajille tyypillistä nopeaa jalkatyöskentelyä yhdistettynä sujuvaan vartalon liikkeeseen. Tunneilla tehdään myös freestyleharjoituksia. Funky Hallin housetunnit on suunnattu muita katutanssilajeja jo harrastaneille.


- Ei viikkotunteja kaudella 2022, seuraile tiiviskursseja!

Discotanssi

Disco dance on vauhdikas tanssilaji, joka muistuttaa aerobicin ja voimistelun yhdistelmää. Disco sisältää paljon nopeita jalka- ja käsiliikkeitä, piruetteja, hyppyjä ja jalanheittoja. Discotunnit ovat hauskoja ja hikisiä!

- Ei viikkotunteja kaudella 2022, seuraile tiiviskursseja!

Funky Workout

Funky Workout on tanssillinen ryhmäliikuntatunti, jossa kehitetään lihaskuntoa, tasapainoa sekä tanssillisen treenin että perinteisemmän lihaskuntotreenin avulla. Treeniohjelma pysyy samana n. kk ajan, jonka jälkeen rakennetaan uusi ohjelma biisi kerrallaan. Ryhmä ei tee esitystä kevätnäytökseen. Tervetuloa hikoilemaan!

- Ei viikkotunteja kaudella 2022,  seuraile tiiviskursseja!

Commercial

Commercial-tunnit keskittyvät koreografian harjoittelemiseen. Sarjat ovat katutanssihenkisiä ja ottavat vaikutteita musiikkivideoiden ja popartistien maailmasta. Tällä tunnilla saa treenata esiintymistä sekä tanssisarjojen nopeaa nappaamista. Tanssisarjat vaihtuvat usein, joten commercial on myös mainio korvaustunti!


- Ei viikkotunteja kaudella 2022, seuraile tiiviskursseja! 

Lihaskunto

Lihaskuntotunti sisältää sykettä kohottavan alkulämmittelyn ja lihaskuntotreenin kehonpainoa käyttäen sekä lyhyen loppuverryttelyn/venyttelyn. Luvassa monipuolista treeniä koko keholle.

- Ei viikkotunteja kaudella 2022, seuraile tiiviskursseja!