Seuran esittely ja visio

Historian havinaa vuosilta 2006-2010:
Funky RE-mix ryhmän tanssijat, jotka ovat Funky Hallin perustamisen taustalla;
Heini-Maria Ekoluoma, Jenna Lämsä, Milja Pyhälä, Silja Tuhkanen, Anu Rytivaara, Henna Kokko, Heli Ilmola. Usea heistä on edelleen mukana yhdistyksen toiminnassa.

Funky Hall SODAP ry (School Of Dance And Performance) on perustettu vuonna 2009 Funky RE-mix-tanssiryhmän ja heidän huoltojoukkojensa toimesta. Heti alkumetreiltä asti perustajajäseniä yhdisti intohimo kehittää Raahen alueen tanssitarjontaa.

Vuosien varrella Funky Hall on kasvanut useamman lajin tanssikouluksi ja tanssittaa nykyään vuosittain n. 300 lasta, nuorta ja aikuista. Lajitarjontamme on laaja ja ammattimaista kisavalmennusta tarjoamme nykyään showtanssissa, hip hopissa, latino showssa ja kilpatanssissa. Meillä on kolme tanssisalia, pukkarit ja sosiaalitilat käsittävät vuokratilat Kampusalueen Seminaarilla.

Pyrimme koko ajan kehittämään toimintaamme sekä tanssiharrastuksen että tapahtumatarjonnan tiimoilta. Laadukas ja ammattimainen tanssinopetus tapahtuu aina kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä. Tavoitteenamme on kasvattaa harrastajamääriä ja tarjota yhä paremmin kohdennettua valmennusta jokaiselle ikä- ja taitotasolle. Haluamme toiminnallamme tuoda esille tanssiharrastuksen monipuolisuutta ja sen tarjoamia terveysvaikutuksia. Kannamme oman kortemme kekoon, jotta Raahe olisi tunnettu tanssikaupunkina, jossa tanssi kuuluu usean kaupungin ja lähialueiden asukkaan harrastuksiin ja jossa tanssia arvostetaan sekä liikunta- ja kulttuurimuotona, että ammattina.

Toimintaamme ohjaavista arvoista, voit luke täältä: ARVOT.