EK-ryhmät 2018-2019

12.08.2018

EK-ryhmät on tarkoitettu tanssijoille, jotka haluavat intensiivisellä treenillä kehittää itseään tanssin eri osa-alueilla ja osallistua tapahtumiin sekä kilpailuihin kauden 2018-2019 aikana. Pienryhmien omissa treeneissä saat yksilöllisempää ohjausta omaan tanssiisi ja ilmaisuusi.

EK-ryhmien valintatilaisuudet järjestetään kauden toisella viikolla, ilmoittautumiset valintatilaisuuteen sähköpostitse heini.ekoluoma@funkyhallsodap.com 24.8 mennessä. Valintatilaisuusmaksu 2€ maksetaan paikan päällä. HUOM. Ilmoittautumalla valintakokeeseen sitoudut valituksi tullessasi kilparyhmään.

EK-ryhmät kaudella 2018-2019:

- Lasten showtanssin EK (alle 13-v) H-M&Jaana
- Nuorten showtanssin EK (12-17-v) H-M&Jaana
- Nuorten/aikuisten hip hop EK (+12-v) Heidi
- Aikuisten hip hop EK (+15-v) Jutta
    → Kevätkaudella 2019 tulossa Aikuiset2-EK-ryhmät.

EK-ryhmiin haetaan ahkerasti ja säännöllisesti treenaavia tanssijoita, joilla on motivaatiota esiintymiseen ja kilpailemiseen sekä itsensä kehittämiseen tanssin eri osa-alueilla. Ryhmät osallistuvat erilaisiin tapahtumiin, katselmuksiin ja kilpailuihin, jotka sovitaan yhdessä valmentajan kanssa kauden alussa. Omien tuntien lisäksi tanssijalta edellytetään säännöllistä harjoittelua myös muilla tanssitunneilla. EK-ryhmän maksu on Anytime-kortti, joka sisältää kaikki viikkotunnit sekä EK-ryhmän/-ryhmien valmennuksen. Anytime-kortti lunastetaan sekä syyskaudella että kevätkaudella erikseen.
Syyskauden EK- Anytime-kortti yli 13-vuotiaille maksaa 350€, alle 13-v EK-Anytime 195€.

Lisätiedot heini.ekoluoma@funkyhallsodap.com