Haemme joukkoomme TANSSINOPETTAJAA / HANKEKOORDINAATTORIA

20.05.2022

Haemme joukkoomme TANSSINOPETTAJAA / HANKEKOORDINAATTORIA Katutanssia yhdessä-hankkeeseen.

Katutanssia yhdessä-hanke:
Hankkeen tavoitteena on palauttaa Raahen alueella hiipunut katutanssikulttuuri takaisin voimiinsa. Tämä tarkoittaa alkutilanteen kartoittamista nuorille suunnattujen kyselyjen avulla, katutanssituntien lisäämistä lukujärjestyksessä, tapahtumien järjestämistä (jamit, battlet, avoimet treenivuorot) uusien katutanssiohjaajien kouluttamista sekä esiintymis - ja kilpailutoiminnan uudelleenrakentamista. Hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen piirissä.

Olet hakemamme henkilö jos sinulla on vahva tanssialan pedagoginen osaaminen, olet innovatiivinen ja aloitekykyinen katutanssiyhteisön aktiivinen jäsen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä sekä itsenäisesti että osana työryhmää. Haluat myös kehittää alueen katutanssiyhteisöä sekä tanssiyhdistyksen toimintaa ja olet halukas sitoutumaan vakituiseen työsuhteeseen myös hankkeen jälkeen. Toivomme hakijalta myös aiempaa kokemusta tapahtumatuotannon parista sekä sosiaalisen median käyttämisestä.

Opetustyö sijoittuu pääasiassa Funky Hall SODAP ry:n tanssisaleille Raaheen (Rantakatu 7 D), osan tehtävistä voi halutessaan toteuttaa etätyössä.

Tarjoamme sinulle työpuhelimen, vakituisen työn kehittyvässä tanssiyhteisössä ja mahdollisuuden vaikuttaa työyhteisön ja yhdistystoiminnan kehittämistyöhön, luo itsellesi unelmien työpaikka!

Funky Hall on vuonna 2009 perustettu tanssiyhdistys, joka tarjoaa laadukasta tanssinopetusta ja liikunnan iloa kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä. Yhdistyksellä on meneillään toiminnan kehittämistyö, johon myös työhön valittu henkilö pääsee osaksi.

Työ on osa-aikatyö, joka on mahdollisuus muuttua kokoaikaiseksi. Työaika 60-100% sopimuksen mukaan.
Työ alkaa aikaisintaan 1.7.2022.
Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Tanssinopettajien työehtosopimusta. Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee hakijan esittää rikosrekisterilain 6•:n 2.mom. mukainen ote rikosrekisteristä.

Avoimet hakemukset palkkatoiveineen 5.6.2022. mennessä  info@funkyhallsodap.com
HUOM. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
Tiedustelut: Kati Rytinki / kati.rytinki@funkyhall.onmicrosoft.com