Infoa uusille tanssijoille

24.01.2019

Tervetuloa Funky Hallille, tässä hieman tietoa ilmoittautumisesta ja kevään toiminnasta.


- Avoimet ovet vietetään 21-25.1.2019. Avoimien ovien aikana tanssitunneille voi tulla tutustumaan ilmaseksi ja ilman sitoumuksia. Avoimilla ovilla vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia. Tämän jälkeen vanhemmat odottavat tunnin loppumista salin ovien ulkopuolella, jotta pienetkin tanssijat saavat keskittyä täysin tunnin ohjelmaan.

- Mikäli haluat jatkaa ryhmässä kokeilutunnin jälkeen, ilmoittaudu verkkokaupassa 26.1.2019 mennessä. Ryhmään tulee olla (ryhmästä riippuen) 7-10 ilmoittautunutta jotta se toteutuu kevätkaudella 2019. Toteutuvat ryhmät päätetään 26.1, joten ajoissa ilmoittautuminen on tärkeää. Lasten ryhmien ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla tietyn ryhmän tuotteen täältä: https://funkyhallstore.mycashflow.fi/category/18/lasten-tanssitunnit-alle-10-v Muista lisätä ostoskoriin myös jäsenmaksu vuodelle 2019. HUOM. Pyhäjoen tunneille omat tuotteet!

- Laskutusta hoitaa Klarna, voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun, pankki- tai luottokorttimaksun tai laskun. Smartum ja Tyky -setelit käyvät myös maksuvälineinä. HUOM. emme ota vanhempien seteleitä lasten tuntien maksuksi, koska setelit ovat henkilökohtaisia. Mikäli haluat maksaa valmennusmaksusi tai osan siitä Smartum- tai Tyky -seteleillä, kerro tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

- Lue ensin ilmoittautumisohjeet täältä: https://funkyhallstore.mycashflow.fi/page/4/ohjeet

Voit perua ilmoittautumisen 2 viikkoa kauden alun jälkeen. Keväällä 2019 tämä päivämäärä on 2.2.2019. Tämän jälkeen peruuttamisesta ei enää palauteta maksua. Peruuttamattomista paikoista peritään valmennusmaksu.

- Kevään valmennusmaksun hinta on 80€ (45min tunti). Hinta sisältää 16 tanssituntia sekä oppilasnäytösesiintymisen Raahesalissa 26.5.2019. Esiintyminen on vapaaehtoinen. Lisäksi jokaisella tanssitunneille osallistuvalla täytyy olla Funky Hallin jäsenyys. Jäsenyyden hinta on 19€ / vuosi ja tämä lunastetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli jatkat tanssiharrastusta syksyllä 2019, jäsenmaksua EI TARVITSE maksaa toistamiseen. Myös muut perheenjäsenet voivat liittyä Funky Hallin kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenyyden hinta on 10€ / vuosi.

- Funky Hall-tuotteita (huppareita, t-paitoja, collegehousuja, treenilaukkuja, avainanauhoja) voi tilata Raahen salien aulasta löytyvien lomakkeiden kautta. Testikoot löytyvät samasta aulasta.

- Ensisijainen tiedotusväylä on Facebook-sivu sekä nettisivut osoitteess www.funkyhallsodap.com . Nopeista muutoksista esim. sairastapauksista johtuvista peruuntumisista ilmoitamme tekstiviestein, joten muistathan ilmoittaa puhelinnumeron ilmoittautumisen yhteydessä.

- Yhteyden Funky Hallille saat sähköpostin kautta: info@funkyhallsodap.com tai soittaen/whatsapaten 044-9745036. Funkylla ei vielä ole toimistotyöntekijää, joten emme valitettavasti ole aina puhelimen ja sähköpostin äärellä. Vastaamme viesteihin ja puheluihin kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Antoisia ja iloisia tanssihetkiä Funky Hallilla!

Terv. Funky Hallin hallitus ja henkilökunta