Kevätkauden ilmoittautumiset

09.12.2019

Kevätkauden ilmoittautumiset alkavat 9.12.2019.

Kevään lukkariin on lisätty muutamia uusia ryhmiä ja näiden myötä aikatauluihin on tullut myös muita pieniä muutoksia. Tsekkaa kevään lukkari tästä: Lukkari

Kausi alkaa 20.1.2020, ilmoittautumiset jatkuvat kauden alkuun saakka. Avoimet ovet järjestetään tunneista, joille kauden alkaessa on tilaa ja joihin on ilmoittautunut tanssijoita jo tarvittava minimimäärä (7-10 tanssijaa riippuen ryhmästä).


KEVÄÄN 2020 UUDET RYHMÄT:

- Paritanssi 1 ja 2. Sannan paritanssitiivarit saavat jatkoa viikkotuntien muodossa.
Paritanssi 1-ryhmä lähtee liikkeelle aivan alkeista, tunneilla tutustutaan perinteisiin lavatansseihin sekä useisiin juhlissa tanssittaviin paritansseihin. Paritanssi2-ryhmä on tarkoitettu aiemmin paritansseja harrastaneille. Tunneille et tarvitse paria.

- 10-14-v Lyrical hip hop 1-2. Junnut saavat keväällä oman lyrical hip hop-tunnin Tarun ohjaamana. Tunti on suunnattu aiemmin hip hoppia harrastaneille.

- Reggaeton ja Broadway-tunneille pääsee tutustumaan keväällä kun kaivattu Minna palaa Funky Hallin operiveihin. Molemmat tunnit on suunnattu aiemmin tanssia harrastaneille, mutta kokemusta ko. lajeista ei tarvitse olla.