Kevätkauden tiedote

20.01.2020

Tervetuloa Funky Hallin tanssitunneille!

Funky Hall on raahelainen tanssiyhdistys, joka tarjoaa tanssitunteja Raahessa sekä Pyhäjoella.

Tässä hieman infoa ilmoittautumisesta ja Funky Hallin toiminnasta.

- Avoimet ovet vietetään 20.1.-23.1.2020. Avoimien ovien aikana tanssitunneille voi tulla tutustumaan ilmaseksi ja ilman sitoumuksia. Avoimilla ovilla vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia. Tämän jälkeen vanhemmat odottavat tunnin loppumista salin ovien ulkopuolella, jotta pienetkin tanssijat saavat keskittyä täysin tunnin ohjelmaan.

- Mikäli haluat jatkaa ryhmässä kokeilutunnin jälkeen, ilmoittaudu verkkokaupassa 24.1.2020 mennessä. Ryhmään tulee olla (ryhmästä riippuen) 7-10 ilmoittautunutta jotta se toteutuu kevätkaudella 2020. Toteutuvat ryhmät päätetään 24.1., joten ajoissa ilmoittautuminen on tärkeää. Lasten ryhmien ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla tietyn ryhmän tuotteen täältä: https://funkyhallstore.mycashflow.fi/category/18/lasten-tanssitunnit-alle-10-v Muista lisätä ostoskoriin myös jäsenmaksu vuodelle 2020. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, kalenterivuosittain.

HUOM. Pyhäjoen tunneille omat tuotteet!

- Laskutusta hoitaa Klarna. Voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun, pankki- tai luottokorttimaksun tai laskun. Smartum ja Tyky -setelit käyvät myös maksuvälineinä. HUOM. emme ota vanhempien seteleitä lasten tuntien maksuksi, koska setelit ovat henkilökohtaisia. Mikäli haluat maksaa valmennusmaksusi tai osan siitä Smartum- tai Tyky -seteleillä, kerro tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

- Lue ensin ilmoittautumisohjeet täältä: https://funkyhallstore.mycashflow.fi/page/4/ohjeet

- Voit perua ilmoittautumisen 2 viikkoa kauden alun jälkeen. Keväällä 2020 tämä päivämäärä on 2.2.2020. Tämän jälkeen peruuttamisesta ei enää palauteta maksua. Peruuttamattomista paikoista peritään valmennusmaksu.

- Kevään valmennusmaksu sisältää 15 tanssituntia sekä oppilasnäytösesiintymisen Raahesalissa 9.5.2020. Esiintyminen on vapaaehtoinen. Lisäksi jokaisella tanssitunneille osallistuvalla täytyy olla Funky Hallin jäsenyys. Jäsenyyden hinta on 22€ / vuosi ja tämä lunastetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenyys on henkilökohtainen ja maksetaan kalenterivuosittain. Myös muut perheenjäsenet voivat liittyä Funky Hallin kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenyyden hinta on 10€ / vuosi.

- Mikäli et pääse osallistumaan jokaiselle tanssitunnille, muistathan Funky Hallin korvauskäytännön.

Voit osallistua minkä tahansa harrasteryhmän viikkotunnille ilmoittamalla tunnin alussa ohjaajalle mitä kurssia olet korvaamassa.

- Mikäli sinulla tai lapsellasi on sairauksia tai muita asioita joita opettajan tulee ottaa huomioon, muistathan mainita näistä ohjaajalle. Tanssijoita ei ole vakuutettu Funky Hallin puolesta.

- Funky Hall-tuotteita (huppareita, t-paitoja, collegehousuja, treenilaukkuja, avainanauhoja) voi tilata Raahen salien aulasta löytyvien lomakkeiden kautta. Testikoot löytyvät samasta aulasta.

- Ensisijainen tiedotusväylä on Facebook-sivu sekä nettisivut osoitteessa www.funkyhallsodap.com . Nopeista muutoksista, kuten esim. sairastapauksista johtuvista peruuntumisista ilmoitamme tekstiviestein, joten muistathan ilmoittaa puhelinnumeron ilmoittautumisen yhteydessä.

- Yhteyden Funky Hallille saat sähköpostin kautta: info@funkyhallsodap.com tai soittaen/whatsapaten 044-9745036. Funkylla ei vielä ole toimistotyöntekijää, joten emme valitettavasti ole aina puhelimen ja sähköpostin äärellä. Vastaamme viesteihin ja puheluihin kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Antoisia ja iloisia tanssihetkiä Funky Hallilla!

Terv. Funky Hallin hallitus ja henkilökunta