Lyrical hip hop ja Heels-workshopit 18.3.2018

21.02.2018

Funky Hallin entinen opettaja Karina saapuu Raaheen ohjaamaan Lyrical hip hop ja Heels-workshopit sunnuntaina 18.3.2018! Tunnit on suunnattu aiemmin tanssia harrastaneille, tarkemmat tuntikuvaukset ja ope-esittelyn löydät alta.
Ilmoittautumiset 13.3.2018 mennessä info@funkyhallsodap.com
Workshopit toteutuvat mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 7 tanssijaa, mukaan mahtuu max. 20 tanssijaa / workshop.

Aikataulu:
12.00 Lyrical hip hop, jatkotaso
13.30 Heels, +15-v

Hinnat:
1 workshop, 1x 90min = 8€
2 workshoppia, 2x 90min = 15€

Heels - tunnilla keskitytään naiselliseen liikkumiseen ja pyritään saamaan korkkareilla tanssimisesta mahdollisimman kaunista, itsevarmaa ja luonnollista. Tunnilla käydään läpi myös kävelytekniikoita mutta pääpaino on itse koreografiassa. Tunnille saa osallistua myös ilman korkokenkiä. Suunnattu yli 15-vuotiaille.

Lyrical hip hop - tunnilla keskitytään koreografiaan. Kuunnellaan musiikkia ja etsitään omaa tietä ja tyyliä koreografian tulkitsemiseen. Suunnattu aiemmin hip hoppia harrastaneille.

Energinen ja positiivinen Karina on opettanut Funky Hallin lisäksi myös Vaasan Tanssikoulu Kipinällä. Karina on treenannut, opettanut ja koreografioinut aktiivisesti, viimeisimpänä saavutuksena viime vuoden Aikuiset2 muodostelman SM-pronssi. Tällä hetkellä Karina vaikuttaa Helsingissä ja treenaa mahdollisuuksien mukaan myös ulkomailla.

Tervetuloa!