Merja

Merja, tanssinopettaja STOL ja tanssinopettajaopiskelija, AMK

Merja on innostunut alkujaan tanssista lattarimusiikin innoittamana. Tätä kautta latinalaistanssit ja erityisesti kuubalainen salsa, ensin soolona ja sitten paritanssina, sytytti hänen sydämensä. Salsa on edelleen Merjan "ykköstanssi", vaikka rinnalle on tullut myöhemmin mm. bachata ja kizomba. Merja on tanssinut myös kilpatansseja ja treenaa tällä hetkellä aktiivisesti niin latinalaistansseja, kuin vakiotanssejakin sekä uusimpana rakkaanaan argentiinalaista tangoa.

Merja opiskelee viimeistä vuotta tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa, suuntautuen opinnoissaan paritanssiin. Merja asuu perheineen Oulussa ja on opettanut tanssia pienistä lapsista eläkeläisiin sekä uusista tanssinharrastajista kisaryhmiin. Tällä hetkellä Merja opettaa pääsääntöisesti Oulussa ja Raahessa.

Merja on helposti lähestyttävä, innostava ja kannustava opettaja, jolla hymy ei pienestä hyydy! Hän tekee työtään rakkaudesta tanssiin ja haluaa luoda tunneistaan tunnelmaltaan rennon mukavia, missä saa mokata ja onnistua, treenata tosissaan tai vaan nauttia liikkeestä, musiikista ja yhdessäolosta.

Pilkettä silmäkulmaan ja tanssimaan! 😉